top of page
schrijf je nu in 2.gif

Schrijf je nu in en maak kans op een vaste seizoensplek!

Lange tijd is de wachtlijst voor een seizoensplek gesloten geweest.

Echter voor aankomend kampeerseizoen, start 1 april 2024, zijn er nog een aantal seizoensplekken beschikbaar. Daarom kunt u zich voor een korte periode weer inschrijven en maakt u kans voor kampeerseizoen 2024 op één van de nog beschikbare seizoensplekken!  

 

Wees er snel bij!

Let op: inschrijven is mogelijk tot en met uiterlijk 1april a.s. 

Wanneer je onderstaand formulier compleet invult en het inschrijfgeld à € 15,- overmaakt op rekeningnummer NL16INGB0005931864 o.v.v. inschrijfgeld en volledige naam en vermelding van woonplaats ontvang je van ons een bevestiging van inschrijving en daarbij een overzicht van de beschikbare seizoensplaatsen.

Er is een beperkt aantal inschrijvingen mogelijk. Indien dit aantal eerder bereikt wordt dan 1 april, sluit de inscchrijving zich voor de aangegeven datum.

 

Het moment van inschrijven inclusief betaling van het inschrijfgeld, bepaald je plaats op de wachtlijst. Seizoensplaatsen worden aan de geïntereseerden toegekend op basis van positie op de wachtlijst. 

N.B. Met het insturen van het inschrijfformulier ga je tevens akkoord met de privacy statement van De Fransche Kamp. Lees hier het reglement beheer staplaatsen.

bottom of page